به گزارش گزارشگر سایت انجمن اورولوژی ایران در گفتگو با دکتر عباس بصیری، رئیس انجمن اورولوژی ایران، بیستمین کنگره اورولوژی ایران ازتاریخ دوم الی پنجم خرداد 1396 به مدت 4 روز برگزار خواهد شد که امیدواریم همه همکاران اورولوژیست در آن حضور به هم رسانده و از این فرصت برای بروز کردن سطح علمی خود در سطح بین المللی استفاده نمایند.
به گفته دکتر بصیری، کنگره امسال از چندین خصوصیت بارز و جدید برخوردار است. از آن جمله آنست که برای مشارکت بیشتر همکاران محترم از شهرستانهای مختلف، نیمی از روز اول کنگره به همکاران شاخه های شهرستانی انجمن تخصیص داده شده است. ایشان افزودند انجمن اورولوژی ایران در حال حاضر یازده شاخه استانی دارد که به همین تناسب یازده برنامه در این روز دیده شده است تا همکاران شاخه های مختلف بتوانند تجربیات خود را به سایر همکاران منتقل نمایند.
یکی از برنامه های جدید در کنگره امسال اورولوژی، سخنرانی همکاران خارجی در صبح روز نخست کنگره می باشد. که در زمینه های مختلف سرطان دستگاه های ادراری ، اورولوژی زنان و ... مباحث علمی خود را مطرح خواهند نمود. عصر همان روز نیز با حضور همکاران شاخه های شهرستانها، فضایی برای مشارکت همکاران داخلی و خارجی فراهم خواهد شد.
ایشان در ادامه مصاحبه خود به روز سوم کنگره یعنی پنج شنبه چهارم خرداد ماه اشاره نمودند که با نام روز بین المللی نام گذاری شده است. باتلاش انجمن اورولوژی ایران در روز سوم کنگره، همکاران زیادی از سراسر جهان شرکت خواهند نمود که این سخنرانان گستره زیادی از همکاران اروپایی، آمریکایی و آسیایی را در بر خواهند گرفت؛ از آن جمله متخصصانی همچون پروفسور اشتنزر به همراه عضو دیگری از انجمن اورولوژی اروپا، متخصصینی از دانشگاه هاروارد و نیز دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دکتر مهر آزین، خانم دکتر روز خاوری، آقای دکتر باب جوان، آقای دکتر صدیق، دکتر حسینی از کارلینسای سوئد، رئیس انجمن اورولوژی هند، متخصصینی از کشورهای همجوار همچون کویت و عراق و بسیاری دیگر حضور خواهند داشت که به همین مناسبت در این روز زبان کنگره، انگلیسی خواهد بود.
ایشان با اشاره به برنامه های جانبی کنگره از ضیافت شام کنگره نام بردند که برنامه های سرگرم کننده ای برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است. همچنین در پایان کنگره یک برنامه ارزشیابی دقیق آماده شده است تا با ارزیابی نقاط قوت و ضعف نحوه برگزاری و کیفیت برنامه ها، نقشه راهی برای ارتقا سطح برگزاری در سالهای آینده گردد
دکتر بصیری در ادامه صحبت های خود از تلاش انجمن برای آنکه ایران به لنگرگاه رشته اورولوژی در منطقه خبر داد و این کنگره را فرصتی مغتنم در مشارکت همکاران ایرانی و خارجی در بالابردن سطح علمی اورولوژی دانست
سایت انجمن اورولوژی ایران